Onkyo receiver static noise

Discussion in ' Beginners, General Questions ' started by jwballa11Dec 28, Sign-up to become a memberand most of the ads you see will disappear. It only takes 30 seconds to sign up, so join the discussion today! Need help! Have static noise coming from all surround speakers. Message 1 of 10 Dec 28, I'm so stumped and don't know what to do. I have been geting this static noise that comes and goes for a few months.

I recently bought all new equipment hoping that would fix the problem and I wanted to upgrade. I got static noise with my old equipment and now my new home surround equipment. I use Hdmi cables and have took them out and used rca cables and still got the noise.

I have a karaoke,ps3,cable box and cd player all sitting around my receiver so I unpuged all other apliances incase of noise interfierence. I bought a new monster surge to try to help. Still get noise. I have a sony 7.

Everything is new except my towers speakers since the noise. But like I said I get static noise that comes out of every speaker.

I also got a new speaker wire. And I have checked all connections. Still I get the noise. I tried plugging into a different ac outlet across the living room but still got the staic noise too. It's an anoining static noise that just sound horriable. Can anybody help me please?

Mi 9 global rom download

Thanks, John. Message 2 of 10 Dec 28, Video source? If so, try unhooking the cable feed into the box. I had rolling "hum bars" on the TV and could not figure out how in the world it was happening, well long story short it was the ground differential between the cable line and the house ground. Then try hooking up one source at a time to see if one will set off the noise. If that doesn't work, try hooking up each speaker at a time Message 3 of 10 Dec 28, Ya I tested all speakers.Deals Amazon deals Bargain threads Classified adverts.

Log in Register. Search titles only. Search Advanced search…. What's new New posts Latest activity.

New Onkyo Receiver - Popping out of the surrounds randomly?

Search forums. Log in. JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Onkyo TX-SR speaker noise problem. Thread starter fil Start date Nov 7, Tags onkyo. However of the past couple of weeks I have noticed a buzzing hum coming from all of the speakers. It seems to be getting worse, has anybody else noticed this? I am using KEF speakers but am certain its not this as it is coming from every speaker.

It does stop when it is 'flicking' between sound modes for a split second but always comes back. Any suggestions? Thanks in advance. Genserve Try here and ask about your neuty.

Thanks, looks like somebodies mobile number. How will this help? Are they a reputable company? Sorry i should of explained. Genserve are Onkyo Affiliated and do in Warranty repairs. Woah, wait a minute! I sent the first post, so why is somebody else pretending to be me? Who is this Genserve?

onkyo receiver static noise

I was going to call them tomorrow but not so sure now. Sounds like a rip off. Last edited: Nov 13, Thanks for the info, neuty. I called them today and they are picking up my tomorrow Cheers Brian.

You had any feedback, bjd? The nice lady I arranged it with gave me a reference number to use if I had any queries, and she said it would take 10 - 14 days to get the amp back, but it could well be sooner. If I haven't heard anything by the end of the week, I'll give them a call. Nothing yet They picked up the amp almost 3 weeks ago. They claim to be very busy, and perhaps they are if all the users are getting theirs fixed Brian.

Just a quick update.Forums New posts Search forums. E-Books E-Books Quicklinks. Get our latest product reviews and AV stories emailed to you weekly Subscribe. Product Reviews Loudspeakers Quicklinks. Electronics Quicklinks. AV Accessory Quicklinks. Buying Guides Quicklinks. Join us on Facebook Here. What's new New posts Latest activity. Log in Register. Search titles only. Search Advanced search…. New posts. Search forums. Log in. JavaScript is disabled.

For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Thread starter 02Lightning Start date Mar 21, Seen this on another forum. Visit Onkyo Canada to check your Serial Number. Thanks for the heads up. I am not haveing the issue but I just checked mine and it say's my unit does not need the update. That makes me happy It does look like there is a firmware update for my TX-NR and others put out last week.

I'll have to update mine when I get home. That's poor QC Last edited: Mar 22, But sending your new receiver back for repair is another story. TeamLeader Audiophyte. I was having issues with my Onkyo tx nr It is in a repair shop now under warranty. Notice there is an obvious pattern here from Onkyo and the year this was built run around.

Im afraid we may need to consider switching to Yamaha or Pioneer.Menu Menu. Search Everywhere Threads This forum This thread.

Search titles only. Search Advanced search…. Everywhere Threads This forum This thread. Search Advanced…. Log in.

Onkyo TX-NR5007 no sound repair (BGA reflow, reinforcement & heatsinking)

Category 1 Category 2 Category 3 Category 4. Support UI. X Donate Contact us. New posts Trending Search forums. What's new. New posts New profile posts Latest activity.

Current visitors New profile posts Search profile posts Billboard Trophies. Question of the Week: What's your best advice for someone shopping for a laptop? Click here to ask away! Buzzing from Onkyo Stereo Receiver. Sidebar Sidebar.

What to Do When a Stereo Receiver Won't Make Sound

JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Previous Next Sort by votes. Apr 29, 3 0 10 0.Forums New posts Search forums. E-Books E-Books Quicklinks. Get our latest product reviews and AV stories emailed to you weekly Subscribe. Product Reviews Loudspeakers Quicklinks.

Electronics Quicklinks. AV Accessory Quicklinks. Buying Guides Quicklinks. Join us on Facebook Here. What's new New posts Latest activity.

Snoop command in linux example

Log in Register. Search titles only. Search Advanced search…. New posts. Search forums. Log in. JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.

Jfk full speech

Thread starter Caplaur Start date Aug 29, Caplaur Audiophyte. Hi everybody, My Onkyo tx-nr receiver bought 2 months ago is making a loud buzzing noise when it's started. The buzzing decreases and eventually disappears after mins. If I shut down the receiver and power on again the buzzing starts again.

The noise is coming only from the receiver not from the speakers 5. Every time it's the same pattern, he buzzing decreases gradually but it takes about 40 to 50 minutes to stop. Any ideas what this could be? Thank you very much. Perhaps a transformer mounting issue?

Caplaur said:. Contact Onkyo warranty service would be my next step unless the retailer wants to run interference for you Thank you very much for all replies, I have contacted Onkyo and they sent me to a service center. TLS Guy said:. You have an improperly potted power transformer.Log in.

4K Movie, Streaming, Blu-ray Disc, and Home Theater Product Reviews & News

Jump to Latest Follow. JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Joined Jul 26, I just received the today from accessories4less. Refurbished, 1 year warranty. I'm having intermittent static in the Right Front channel. The static is clearly audible, and is usually at least as loud as whatever source is playing back. Once it starts, it happens for several seconds to several minutes. The static changes in tone and volume at seemingly random time intervals.

Static continues even continues if I select one of the unconnected analog inputs. Turning on the Audyssey and Dynamic EQ seems to make it louder, but disabling these features does not eliminate the static. Muting immediately stops the static, but it typically returns when unmuted.

I just sat here for a while with the receiver on and an HDMI input selected that has no audio playing. Static came on briefly a couple of times over the hour-ish I was sitting around, and stopped without me doing anything.

The is replacing a Denon No other components or cabling has changed, except for the removal of an HDMI switch.

How to create a stacked waterfall chart in excel 2016

The placement of all components is also the same. The speaker connections are bare 14 speaker wire in the screw posts. I re-connected R, and it is quite tight, as are all other channels.This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.

onkyo receiver static noise

By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies. Forums New posts Search forums. Articles New articles New comments Series Search articles. Log in Register. Search titles only. Search Advanced search…. New posts. Search forums. Log in. Sudden loud static noise from all speakers receiver. JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Thread starter csice Start date May 9, Post 1 of 8.

Joined Dec 19, Messages 42 Reaction score Joined Dec 19, Posts 42 Likes I didn't change anything and now it suddenly sounds like a really static radio station that comes from all 6 speakers from all inputs.

I have a Yamaha receiver. I have no idea what to do, any help would be greatly appreciated, in the meantime, I can't do anything involved with the tv.

onkyo receiver static noise

Share This Post. May 9, Post 2 of 8. Did you accidentally switch the input to AM radio? Post 3 of 8. No, I can hear the audio of whatever the input is, but it is extremely distorted and behind static. May 10, Post 4 of 8. Sounds like your amp took a dive then. Oct 9, Post 5 of 8. Steve Bartosch New Head-Fier. Joined Oct 9, Messages 3 Reaction score 0. Joined Oct 9, Posts 3 Likes 0. I've been experiencing this on 2 Yamaha amps in same system.

Prior to that, an Onkyo was thought to be bad with very slow start up times. It was only happening when playing back recorded programming or pausing and then hitting PLAY again.